maxresdefault(54)

Најчестите грешки при обликувањето на веѓите и како да ги поправите

Постојат многу жени кои и покрај многуте упатства и туторијали имаат проблеми при шминкањето. Една од најтешките работи, кога се работи за шминкањето, е правилното обликување и исцртување на веѓите. Continue reading

new-parent-support-program-masthead

Најчестите грешки на младите родители

Повеќето новопечени родители навистина имаат тешкотии соочувајќи се со првите родителски чекори, а особено до втората година на детето. Ако очекувате дете или веќе имате, погледнете кои грешки на младите родители Continue reading

1772_MakeUp_88845376_lw_101612

Овие работи го уништуваат изгледот на вашите веѓи

Денес со вас ќе споделиме неколку совети и ќе ве предупредиме на некои од грешките кои ги правите при нега на веѓите.

lol-1000x500

18 луѓе кои не заслужуваат да земат плата за извршената работа

Кој работи – греши. Човечки е да се греши, но мајсторите и дизајнерите прикажани подолу, сосема потфрлиле при извршувањето на нивните должности.

f809ec6ac36be56cdaee7354681ab355

Грешки во одржувањето на косата кои прават да изгледате постаро

Можете да се опремите со најдобрите креми против стареење и да фрлите еден куп пари на третмани за подмладување на кожата, но кога се работи за вашиот изглед косата ја Continue reading