сало

Како да го елиминирате салото од грбот

Многу жени имаат проблем со салото на грбот и покрај тоа што внимаваат на исхраната, редовно вежбаат и се обидуваат да го прикријат тој недостаток со помош на гардеробата.

bicycle-turn-signal-digital-projector-cyclee-elnur-babayev-1

Уред кој проектира сообраќајни знаци на грбот на велосипедистите

Монтиран уред кој проектира симболи на грбовите на велосипедистите може наскоро да стане составен дел од опремата за точаци.