Screen-Shot-2016-04-01-at-8.25.44-AM

Мини протест во вашите гаќи

Благодарение на компанијата наречена „Cute Fruit Undies“, сега можете да направите малечок протест во вашите гаќички против сите оние политичари кои не ги поддржуваат женските права.

Screenshot_5

Кога машките гаќи ќе добијат женска намена

Очајни времиња бараат и очајни решенија, а токму такво е и она кое ви го прикажуваме во денешниот направи сам проект.