PicMonkey-Collage3-1000x500

Класични парчиња пролетна гардероба

Како да не е доволно што излезе сонцето и што целиот ден можете да го минете со лесна облека на себе, вие сакате да знаете баш се – па и Continue reading

lola-girls

Трикови за поправање на гардеробата и обувките кои не сте ги знаеле

Без разлика дали станува збор за непријатен мирис на тукушто купената блуза или ситно оштетување на обувките, порано или подоцна сите се среќаваме со некои од проблемите кога станува збор Continue reading