p-20150504-00816_news

Храброст и лудост: Скокање над активен вулкан

Со цел да се одбележи воведувањето на Red Bull и во Индонезија, Skydive тимот на компанијата одлучи да сними генијално видео над областа на мистериозниот активен вулкан Бромо.

vestrahorn-Photo-by-Skarphedinn-Thrainsson

Плажата Вестахорн во Исланд, една од најневеројатните во светот

Вестахорн, Стокснес, Исланд – една од првите населби пронајдени во оваа област.

6302634-3x2-700x467

Први фотографии од новоформираниот вулкански остров Тонга

Не се ни сомневавме во магијата на природата, а новоформираниот вулкански остров Тонга е само уште една потврда за нејзините моќи.