WroclawDwarfs_Fotostrasse_4

Скриените џуџиња во Вроцлав: Од политички бунт до градско одбележје

Вроцлав е еден од најубавите градови во Полска. Прекрасната архитектура, бројните знаменитости, паркови и динамичниот живот се заслужни за тоа што од година во година тој е се повеќе преплавен Continue reading