MTMzODkxOTQ3NDgyOTAyNDk4

Nike ги претстави патиките од „Back To The Future II“: Врвки кои сами се врзуваат

Пред 30 години, на Nike им беше понудена соработка во еден тогаш мал филмски проект наречен „Back To The Future II“. Нивната задача? Да замислат како ќе изгледаат патиките во Continue reading