Young couple drink coffee at italian café

Детали кои мажите ги забележуваат кај жените во првите пет минути

Мажите се визуелни типови и прво што ќе забележат е изгледот на жената. Но, не е тоа се што забележуваат и што е многу важно при донесувањето на одлука дали Continue reading