PicMonkey Collage

Свет без војни: Доколку овие деца го имаа детството што го заслужија

Откако наиде на позитивни критики за претходните серии илустрации „Holy Selfie“, „World Leader“, „Global Police“ и „Just Leaders“, Гандуз Агајев го претставува и неговиот најнов проект пред јавноста насловен „Imagine“.