Screenshot_3

Луд Украинец: Скокање од воз во река

Студен есенски ден. Додека вие удобно се релаксирате во вашата комфортна зона, овој човек е подготвен да скокне од воз во движење во студените води на реката Днепар во Киев, Continue reading

rescued-dog-train-tractor-stray-eugene-bostick-6

80-годишен пензионер изгради мини-воз за кучиња

Еуген Бостик, 80-годишен старец од Форт Ворт, Тексас, го посветил своето слободно време со цел да создаде нешто со што ќе ги израдува локалните кучиња скитници.