Romanian-City-Gives-Free-Bus-Rides-To-People-Who-Read-Books- (1)

Бесплатен автобуски превоз за патниците кои читаат

Со цел да го поттикне читањето на книги во сопствениот град, Романецот Виктор Мирон дошол до една необична но генијална идеја која ја предложил и на нивниот градоначалник, Емил Бок.

maxresdefault

Екстремно возење на моторцикл

Прекрасни пејзажи, моторцикли, авантура и лудо возење. Доколку сте љубители на овие четири потточки, видеото подолу со сигурност ќе ви се допадне.

luksuz-automobili-bentley-kabriolet_99

Bentley Grand Convertible – дефиниција за луксузно возење

Визијата на совршен, убав и луксузен автомобил е одлично претставена во овој Bentley Grand Convertible концепт.