PicMonkey Collage

8 места во Скопје каде можете да се рекреирате

Викендот е идеално време за одмор и забава, па наместо да го поминете денешниот ден седејќи на кафе со пријателите, искористете го убавото време за заедничка прошетка во природа, заедно Continue reading

foto na denot

Фото на денот: Магливо Скопје од врвот на Водно

Море од смог и магла е глетката во која можат да уживаат љубителите на планинарењето и чистиот воздух. Иван Здравковски со помош на својот објектив успеа загаденоста на главниот град да ја преточи во уметничка фотографија. Секако, овој агол на Скопје е уловен од врвот на Водно. Continue reading