507173698_1280x720

Неверојатна виртуелна посета на Дубаи

Светски познатиот фотограф и снимател Rob Whithworth, препознатлив по своите „time-lapse“ видеа, ја подигна својата видео продукција на сосема ново ниво со техниката „flow motion time-lapse“