ybJrDA0

Фото на денот: Сакајќи да спречат геј-парада, создадоа виножито

Иако 13 години по ред геј-парадата се одржуваше мирно во Истамбул, вчера беше прекината од полицијата… Continue reading

2013-blog-rainbowigloo_how-to-make-rainbow-colored-igloo-using-milk-cartons-11

Игло со бои на виножитото

Даниел Греј од Нов Зеланд патувал на север до Едмонтон, Канада за да помине пет недели заедно со неговата девојка и нејзините родители за време на празниците.