20090714_Mavrovo_panoramic_summer

Овој викенд Маврово ве кани на бесплатна рекреација и забава

Во петок, сабота и недела (07; 08; и 09. август ) во Маврово ќе се оддржи 3-от Еко Грин Маврово Викенд (Eco Green Mavrovo Weekend).

Veligden fb cover

Хуманитарен креативен Велигден во Рамстор за децата од домот 11 октомври

По повод Велигден, утре (09.04) во Рамстор ќе се одржи голема хуманитарна креативна работилница за боење на уникатни велигденски јајца.

eb6434eeb9bab74b824be579db6fb65a

15 забавни работи кои можете да ги направите викендов

Викендот е одлично време за да си посветите време на себе, на вашите најблиски, и работите за кои најмногу се грижите.