beachcave-1-640x420

Малечка тајна плажа скриена во пештера во Виетнам

48-годишниот фотограф Ларс Крукс, кој долги години работи во агенцијата „Caters News“, заедно со неговата сопруга тргнал „во потрага“ на скриената пештера во Виетнам.

hang-son-doong-cave-vietnam1

Со дрон во длабочините на најголемата пештера во светот

Фотографот Рајан Дебудт на сервисот „Vimeo“ објави видео на кое е претставена најголемата пештера на светот Сон Доонг.