bride-photographer-wedding-own-liisa-luts-1

Кога невестата ќе одлучи да е фотограф на сопствената свадба

Фотографката од Талин, Лиса Лутс, и нејзиниот сопруг, одлучија да направат нешто невообичаено за нивната свадбена прослава која се одржи на 28-ми август годинава.

maxresdefault

50 години венчални фризури во две минути

Трендовите за убавина постојано се менуваат. Старите си заминуваат, доаѓаат нови, па она што било актуелно минатата година уште веднаш паѓа во заборав.