bike

Двајца велосипедисти на кои не им е мил животот

Видеото подолу го прикажува искуството на Паули и Лочи, двете момчиња од Австралија на кои се чини како да не им е премногу мил животот.

ION-Bike_TeeLS-Helium_Bikeshort-Avic_RobJ_bySebastianDoerk-750x400

Велосипеди и дива природа: Убавините на Бали

Магичниот остров Бали, секојдневно мами илјадници туристи багодарение на необичната природа и егзотичните пејзажи.

bicycle-turn-signal-digital-projector-cyclee-elnur-babayev-1

Уред кој проектира сообраќајни знаци на грбот на велосипедистите

Монтиран уред кој проектира симболи на грбовите на велосипедистите може наскоро да стане составен дел од опремата за точаци.

asdasd5-1000x500

Bike balls – велосипедски светла со несекојдневен дизајн

Оние кои редовно возат велосипеди низ градот знаат колку се ранливи од големиот број невнимателни возачи и возачи кои повеќе внимание обрнуваат на својот телефон отколку на она што се Continue reading

fucking-good-ideas-rocket-bikes-rintendo-68196

Необични велосипеди кои веднаш ќе ве освојат

За љубителите на велосипеди, првите сончеви зраци значат само едно нешто: вадење на стариот пријател од подрумот, и подмачкување на ланците.