No-bake-dark-chocolate-peanut-butter-cookies-animation

Здрави и вегански: Мафини од овесни снегулки

Го знаете она чувство кога очајно ви се јаде нешто чоколадно и благо, меѓутоа не сакате да го прекршите ветувањето кое си го дадовте, дека ќе се храните поздраво?

picmonkey-collage32-1000x500 (1)

Рецепт: Одличен вегански Сникерс сладолед

Веганскиот Сникерс сладолед е вистинска поезија на вкусови и совршена комбинација на Сникерс, чоколадо и сладолед, на кој никој нема да остане рамнодушен.