dogs-in-a-photo-booth-wcth01

Забавни фотографии од кучиња кои бараат дом

Со желба да го поттикне вдомувањето на напуштени кучиња, едно прифатилиште за напуштени животни во Јута се обиде да направи нешто поинакво, нешто што ќе ги охрабри луѓето да им Continue reading