shake-up-peel-eggs-with-glass-water.1280x600

„Маратонско“ лупење јајце со едноставен трик

За повеќето луѓе варените јајца се составен дел од доручекот. Тие се навистина здрава состојка за организмот и одличен начин да се започне денот.