the-google-office-in-budapest-vertical-garden

Канцелариите на „Google“ во Будимпешта – каде уметноста се соединува со функционалноста

Не е никаков новитет дека без разлика на тоа каде и да се наоѓаат, канцелариите на „Google“ се препознатливи по креативно уредениот простор и инвентивниот дизајн.