10847876_307904469419327_1720103834481736776_n

Голем роденденски попуст во бутикот „XXX-L“

Бутикот „XXX-L“–лоциран во Трговскиот центар Буњаковец, овој февруари ги наградува своите верни потрошувачи со голем асортиман на производи на попуст.

large_The.Flood.Project.8.5x5.5.Front copy

Донирајте за поплавените од источна Македонија

Околу 650 семејства во земјава се најпогодени од  невремето кои ги зафати нивните домови и имоти информираат од Црвениот крст на Македонија.