maxresdefault

Деца откриваат дали повеќе сакаат да се среќни или богати

Ова кратко видео ни прикажува неколку деца на различна возраст, од 3 до 11 години, кои совршено одговараат на прашањето дали повеќе би сакале да бидат среќни или пак богати.

Screen-Shot-2015-02-26-at-7.15.30-PM-660x660

Најбогатите кучиња на Инстаграм

Сите имаме слушнато за профилот на богатите деца на Инстаграм наречен „Rich Kids Of Instagram“, кој дури претставуваше инспирација за да се започне и вакво реално шоу.