BW13_r140_05

Ѕирнете во внатрешноста на „Isetta“ мини автомобилот

Барајќи позелен и поекономичен облик, Рензо Риволта го продаде својот „Isetta“ мини автомобил како и неговите планови, алатки и капитал на „Bayerische Motoren Werke“ во Минхен, 1954 година.