newborn-baby-photoshoot-fails-6__880

Бебиња кои им ги уништија уметничките фотографии на родителите

Бебињата се слатки и неодоливи, но не ретко се случува да изненадат со непредвидено уринирање во несоодветни ситуации.

lutke

Овие дечиња изгледаат исто како своите кукли

Некако е очекувано вашето дете да личи на вас или вашиот партнер или пак на некој друг член на поширокото семејство, но навистина е урнебесно кога ќе откриете дека личи Continue reading

baby-panda-basket-yaan-debut-appearanc (3)

10 новородени панди кои изгледаат неодоливо

10 панди беа родени оваа година во Центарот за хранење и развој на панди бебиња „Ya’an Bifengxia“, а овој петок тие за прв пат и беа и претставени на јавноста.

PD*59063016

Постои дневен центар за панди и изгледа вака

Истражувачката база Ченгду во Кина, се чини дека е едно од најсимпатичните места на Земјата – и воедно е од витално значење за опстанокот на загрозените гигантски панди (кои сите Continue reading

picmonkey-collage40-1000x500

Минималистички мебел за бебиња на компанијата Чарли Крејн

Чарли Крејн е нова компанија која произведува висококвалитетен мебел и се фокусира и на формата како и на функцијата на своите производи.

2141d51a689a0ba80cb9c83113dbdb08_650x

20 најглупави изуми за бебиња

Секојдневно сме сведоци на нови и необични изуми, но кога станува збор за бебињата, се чини како инвентивноста на луѓето да пронаоѓа нова димензија.