cloud-9-fiji-floating-bar-in-the-middle-of-the-ocean-2

„Cloud 9“ – егзотично парче рај сред водите на Тихиот Океан

„Cloud 9“ е пловечко парче рај кое се наоѓа во непосредна близина на главниот град на Фиџи, Вити Леву.

annie-the-owl-visits-london-pop-up-bar-12

Кафуле за бувови во Лондон

Следејќи ги чекорите на популарното кафуле за бувови во Токио, бувот Ени и некои од нејзините пријатели ќе поминат цела седмица во Лондон како специјални гости во поп-ап барот во Continue reading

208

24 најкул кафулиња ширум светот

Постои едно ненапишано правило кое вели дека искусувањето на духот на градот кој го посетувате туристички, ќе биде непотполно доколку не седнете да се напиете некој пијалок во едно од Continue reading