1484366_628332557302965_8628725559707868061_n

Вчерашниот протест преку фотографии

Откако беа спречени од бројните полициски кордони мирно да протестираат пред Владата, групата демонстранти се упати кон Собранието, а попатно им се придружија уште неколку групи кои беа спречени од Continue reading