Untitled-1

Сте го виделе ли овој накит креиран од архитектите во 1980-та?

Се започнало во 1980-та година, кога италијанскиот дизајнер Клето Мунари ги соединил тогаш најпознатите светски архитекти во една заедничка мисија.