MTM0MDMxNDc3NTQ4NzIyODE5

Старо училиште претворено во удобен дом

„Standard Studio“ во изминатиот период работеше на проект во Амстердам, каде имаше задолжение едно старо училиште да го претвори  во удобен дом.

13-visual-of-park

Архитектонска револуција: Во Амстердам стигнува првиот 3D печатен мост

Освен волшебната архитектура, либералните закони, лалиња и фактот дека основно средство за превоз е велосипедот, Амстердам ќе биде познат по уште една атракција.

5

Фотографија на денот (26.01.2015)

„Amsterdam At Night“ е насловот на фотографијата во која совршено е прикажан вечерниот амбиент на холандската метропола која „никогаш не спие“. Автор на сликата е Хуан Пабло де Мигел. Continue reading