PicMonkey Collage

14 најоткачени фризури на сите времиња

Луѓето велат – никој не сака да се разбуди со лоша фризура. Меѓутоа, во Америка постои „Ден на откачените фризури“, во кои луѓето намерно се стремат да постигнат што понеобичен Continue reading

Classic-Cuban-scene.-Image-by-Jaume-Escofet-CC-BY-2.0

Зошто никој не ги сака кубанските „олдтајмери“?

Општо е познато дека добар дел од кубанската „флота“ се состои од американски автомобили од 40-тите и 50-тите години на минатиот век.