pancake1(3)

Здрави американски палачинки од само 2 состојки

За сите сладокусци, кои сакаат да избегнат вишок калории и нездрави намирници овој едноставен рецепт за американски палачинки покрај стомакот ќе ви ја нахрани и душата!

pancake1(3)

Здрави американски палачинки од само две состојки

За сите љубители на слатките кои сакаат да ги избегнат вишокот калории и нездравите намирници, овој едноставен рецепт за американски палачинки е идеален за вас.