Desktop21

20 начини да го разубавите дворот со сијалички

Пролетните и летните денови се на самиот праг, па минувањето на топлите вечери во дворот се чинат како најидиличен начин да се помине времето.

5

Фотографија на денот (26.01.2015)

„Amsterdam At Night“ е насловот на фотографијата во која совршено е прикажан вечерниот амбиент на холандската метропола која „никогаш не спие“. Автор на сликата е Хуан Пабло де Мигел. Continue reading