MTMxNDcxOTM2MzQ4ODY2NTcw

Кралски дом покрај брегот Амалфи кој можете да го изнајмите

Постојат огромен број на лоши понуди на AirBnb, но постојат и онакви кои го одземаат здивот со својата уникатна убавина.

PicMonkey Collage

Синото море и егзотичните пејзажи во Амалфи, Италија

Една од најубавите летни дестинации во светот за љубителите на морето и долгите песочни плажи, е дефинитивно јужниот дел на Италија.