maxresdefault (1)

Старо комбе и величенствена авантура околу Алјаска

Во јануари 2015 година, група пријатели одлучи да се препушти на необична авантура – пат околу Алјаска со стар, жолт автобус.

Cody-Townsend-descenso

Коди Таунсенд – човекот кој му даде ново значење на зборот „екстремно“

Нашите редовни читатели знаат за нашата опсесија со екстремни активности но, спустот на Коди Таунсенд прикажан во видеото подолу, му дава сосема ново значење на зборот „екстремно“.