exercise-bike-washing-machine-dalian-nationalities-university-china-14

Велосипед за вежбање кој ги пере алиштата

Велат, голем успех е кога „ќе убиеш две муви со еден удар“, а токму таков е овој необичен изум кој денеска ви го претставуваме.

image-case-fabric

5 одлични начини да го искористите омекнувачот за алишта на кои веројатно не сте се сетиле

Дали сте знаеле дека омекнувачот за алишта освен тоа што ја прави облеката мека и миризлива може да се употребува и за други цели?