beddi-12-970x647-c-1000x500-1000x500

Beddi: паметен будилник за паметно будење

Дали сте веќе уморни од класичните будилници? Сакате ли да имате предмет кој ќе ви помогне првиот утрински стрес во вид на будење да не биде премногу хаотичен. Класичните будилници Continue reading