kora-banane-banana-zubi-beljenje-1358200140-253435

Ефикасно природно средство за избелување на забите – активен јаглен

Секој сонува за блескава насмевка и убави бели заби, па неретко правиме најразлични третмани за да си го овозможиме тоа.