Nashville_Vending_Machine_3.0

Како би изгледал првиот автомат за продажба на автомобили?

Дали можете да замислите како во иднината купувате автомобили како што сега правите со чоколада или освежувачки пијалоци – со помош на автомат?

sijetl-dobio-prvi-aparat-za-marihuanu

Сиетл го доби првиот автомат за канабис

Речиси една година откако во Вашингтон се легализираше марихуаната за рекреативни цели, Сиетл го доби првиот автомат од кој може да се купи канабис.