PicMonkey-1000x500

Авантурите на една палава Јапонка

Таа има само 4 години и живее сосема обичен живот на палаво девојче од село, но сепак благодарение на будното око на фотографот Котори Кавашиме ова преслатко девојче стана толку Continue reading

Screen-Shot-2015-03-20-at-8.03.07-AM-660x658

Инстаграм профилот на Крис Баркард ќе ве направи љубоморни

Што работи Крис Баркард? Патува насекаде низ светот, и ги фотографира најкул работите кои еден човек може да ги направи.