Plus-size мода: Свежи и ведри тонови во новата колекција на XXX-L

PicMonkey Collage

Да се изгледа стилски и модерно нема никаква врска со бројот на етикетата на вашата облека. Во чекор со сончевите и топли денови, бутикот „XXX-L“ ја освежи својата колекција со нов асортиман на производи.

Лесните материјали и ведрите и топли тонови преовладуваат во најновите парчиња облека на брендот, кој веќе 19 години наназад им обрнува најмногу внимание на крупните дами и господа, а освен тоа располага и со просечните големини на облека.

Широкиот избор на високо-квалитетна гардероба за мажи и жени, создадена од врвни германски и италијански производители, е главната причина што „XXX-L“ веќе 19 години претставува успешен бренд на македонскиот пазар.

Доколку сте љубопитни за тоа што нуди нивната најнова колекција, тогаш можете да го посетите нивниот бутик лоциран во Трговскиот центар Буњаковец на првиоот кат.

Повеќе информации пронајдете тука!

12132478_1030485100330880_135362150747465852_o (1)12952857_10154083903557299_1036778720_o (1)12946933_10154083904227299_930392431_o 12407726_1642905852638958_1762126692_n(1) 12599098_914634885324473_165265103_n 12627873_803307969798858_1930997951_n 12677183_832287870232279_1536282152_n 12745966_1011675762211814_5651938652684578465_n 12749816_232803127060070_1897008584_n 12751575_1004286179651517_1614573993_n 12803210_1100741903279427_2731173863146919932_n 1458526_680230498689677_774301451_n 1480726_691324500913610_8394825576263615072_n 1795139_698602600185800_3612723165566742253_o 1936379_10154672992028761_8587917030457087545_n 10012972_699998046712922_1147408687942307826_o 10171280_706633336049393_5278497614572906017_n 10258968_696595717053155_1931839876199962000_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *