Свадбена прослава во Рамстор

unnamed

Во Рамстор Мол на големо се прават подготовки за големата свадбена прослава која како што дознаваме од неофицијални извори од трговскиот центар ќе се одржи по Велигденските празници. Засега сите детали за оваа активност се чуваат во голема тајност. Доколку навистина менаџментот на Рамстор Мол издал дозвола за свадбена веселба во рамки на трговскиот центар оваа активност без сомнение ќе ги надмине сите досегашни случувања и кампањи кои се организирале во рамки на еден трговски центар во земјата но и во регионот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *