Старо училиште претворено во удобен дом

MTM0MDMxNDc3NTQ4NzIyODE5

„Standard Studio“ во изминатиот период работеше на проект во Амстердам, каде имаше задолжение едно старо училиште да го претвори  во удобен дом. Резултатот е и повеќе од фасцинантен.

Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio
Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio

 

Standard Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *