Старо комбе и величенствена авантура околу Алјаска

maxresdefault (1)

Во јануари 2015 година, група пријатели одлучи да се препушти на необична авантура – пат околу Алјаска со стар, жолт автобус. Откако возилото беше редизајнирано нудејќи минимален комфорт за подолго патување, необичното доживување можеше да започне. Прекрасното искуство и уникатната природа се овековечени во ова 13 минутно видео, кое ќе ве поттикне што поскоро и вие да заминете на патување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *