Стара зарѓана водна кула, претворена во луксузен хотел

MTI5NjM4ODAyNjk5MzgyNzU0 (1)

Компанјата „AmaZing Venues“ неодамна реализираше еден генијален проект кој во прв момент се чинеше невозможен. Имено, тие ја претворија старата водна кула наречена „No Man’s Land“ која се наоѓа на англиското крајбрежје, во прекрасен и луксзен хотел.

Во моментов постојат соби кои имаат капацитет да сместат до 44 гости, престижни лица кои со сигурност ќе уживаат во уникатниот амбиент. За раскошот со кој блеска овој хотел говори и фактот што до него може да се стигне единствено со помош на глисер или хелихоптер. Исто така, теренот за голф, продавничките, рестораните, како и спа-центарот, носат дополнително задоволство и значително го зголемуваат комфорот на ова место.

MTI5NjM4ODAyNjk5MzcyNTU0

MTI5NjM4ODAyNjk5MzgyNzU0

MTI5NjM4ODAyNjk5Mzk3NzYz

MTI5NjM4ODAyNjk5MzMyMjI3

MTI5NjM4ODAyNjk5MzU5NTA2

MTI5NjM4ODAyNjk5MzYwNzM0

MTI5NjM4ODAyNjk5NDI2Mjcw

MTI5NjM4ODAyNjk5NDQ4Mjkw

MTI5NjM4ODAyNjk5NTEzODI2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *