Според „TripAdvisor“ ова е најдобриот хотел во светот

MTMwNTA2MjgwODY2NTMxMzM4

„TripAdvisor“ неодамна го прогласи хотелот „Gili Lankanfushi“ кој се наоѓа на Малдивите за број 1 хотел во светот. Малите егзотични куќарки, перфектно поставени на белите песочни плажи на прекрасниот тропски остров, ги освоија срцата на туристите ширум светот. Доколку можете да си го дозволите овој раскош, сетот од вкупно 45 луксузни вили можете да го пронајдете и резервирате – тука.

Gili Lankanfushi

 

Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi

 

Gili Lankanfushi
 
Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi
Gili Lankanfushi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *