Современа лулка за модерни мајки

nana-rocking-chair-alegre-design-9-1000x500

Шпанската компанијата „Alegre Design“ се одлучи да ја трансформира класичната лулка. Ова класично парче мебел доби една убава силуета во минималистички стил со современ изглед, па сега стана парче мебел кое ќе сакате да го поседувате без разлика дали имате бебе во домот.

Додека дојат, мајќите минуваат многу часови во седење па често имаат проблеми да најдат вистинска удобна позиција. За сите оние кои сакаат модерна верзија од класичната лулка тука е лулката „NANA“ направена од дабово дрво која нуди удобност при доењето и го освежува ентериерот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *