Скара во саксија – и тоа е можно!

Screenshot_7

Немате скара, а сакате да си подготвите вкусен специјалитет за кој ви е неопходна? Не фрлајте веднаш пари доколку имате други приоритети, бидејќи секогаш постои план Б.

Во видеото подолу е прикажано едно привремено решение, кое иако не може во целост да ја замени вистинската скара, сепак е навистина корисно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *