Сите играчки на Џејмс Бонд

maxresdefault

Во секој филм за познатиот таен агент 007 не е можно да не уживате во две стандардни појави – убави девојки и забавни гаџети. Благодарение на пронајдоците на духовитиот научник Кју, Џејмс Бонд често успева да се извлече од незгодни и опасни ситуации користејќи ги овие направи.

Џејмс Бонд е харизматичен агент на британската тајна служба МИ6 кој во секое ново филмско продолжение не забавува помалку или повеќе, но она што оваа акција ја прави константно вредна за гледање се секогаш новите гаџети и пронајдоци во кои сите уживаат, а не само оние кои се разбираат во современа технологија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *