Што сè можете да направите од старото дрво?

PicMonkey Collage

Дрвата се евтин е креативен начин за разубавување на домот. Не фрлајте ги малите гранчиња кои ви останаа оваа зима. Искористете ги како декоративни елементи.

Без разлика дали станува збор за гранчиња или пак цели масиви на дрва и застарен мебел – не ги фрлајте. Дајте им втора шанса и со малку труд и креативност можете да ги направите да изгледаат како нови и прекрасни идеи за обновување на декорот во домот.

Ослободете ја вашата кретивност и обновете го вашиот дом, а во меѓувреме уживајте и црпете идеи токму тука.

create-dining-room-stools

Build-a-really-cool-bed-using-a-fallen-tree

Living-Vintage-Ways-to-Upcycle-a-Fallen-Tree

build-a-garden-arbor

Lowe Family

build-a-clock

7-Use-as-a-cake-stand

wood-slice-flowers

branch-brackets

build-a-coffee-table

a-diy-project-copper-plus-tree-branch-floor-lamp

display-branches-for-their-beauty

build-a-curtain-rod-and-brackets

make-candles-from-branches

remarkable-floors-made-from-sliced-logs

make-rolling-side-tables-from-tree-stumps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *